ΑΦΟΙ ΚΕΡΕΝΚΙΩΤΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΕΑΤΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΝΙΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΩΝ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΑΝΣΕΤΕΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΚΕΡΕΝΚΙΩΤΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΚΕΡΕΝΚΙΩΤΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην διατήρηση πεντακάθαρων όλων των χώρων του καταστήματος σε συνδυασμό με την χρήση των πλέον καταξιωμένων προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης . 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε επίσης στην επίτευξη των ανώτερων επιπέδων για την προστασία της υγιεινής του καταναλωτή , με την χρήση όπως απολυμαντικών χώρων και μηχανών , γαντιών μιας χρήσης υψηλής αντοχής , αντισηπτικού χεριών , και ειδικής ενδυμασίας με στόχο την προστασία από οτιδήποτε μπορεί να μείωση την υγιεινή των προϊόντων μας .

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 

Με την κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού και τον αντίστοιχο σεβασμό του πολύτιμου χρόνου που διαθέτει ο καταναλωτής για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού του , φροντίζουμε για την όσο το δυνατόν γρήγορη εξυπηρέτηση του . Καθώς επίσης για την αποφυγή της αναμονής στο κατάστημα δίνουμε την ευχέρεια στους καταναλωτές να μας δώσουν τηλεφωνικές παραγγελίες με την ώρα παραλαβής που επιθυμούν . 

ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ

Βασική αρχή του καταστήματος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές Ελληνικά κρέατα με την φιλοσοφία μας να επιλέγουμε τους πλέον καταξιωμένους παραγωγούς της αγοράς με ευσυνειδησία και σεβασμό προς τους κανονισμούς που ορίζουν οι αρμόδιες αρχές   

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Αδιαπραγμάτευτη αρχή είναι για εμάς η παροχή της τροφοδοσίας στους καταναλωτές μας τα ποιο ποιοτικά κρέατα της αγοράς , με την εμπειρία των δεκαετιών που διαθέτουμε στον χώρο είμαστε σε θέση να κρίνουμε την ποιότητα των προϊόντων ώστε να αποφύγουμε την παραμικρή παράκληση από τον αρχικό μας στόχο .

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ   Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 21 ΣΚΥΔΡΑ  Τ.Κ 58500
 ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ : 6971 850 577
 ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ  : 6939 874 116

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κρεοπωλεία Σκύδρας , Φρέσκα κρέατα , Αγορά Σκύδρας , Τροφοδοσία εστιατορίων Νομού Πέλλας , Καταστήματα Σκύδρας , Σκύδρα , Ελληνικά κρέατα Σκύδρα , Υπεραγορά κρεάτων Σκύδρας , Κρεοπωλεία Νομού Πέλλας .