Τρεις αμιγώς ελληνικές εταιρείες και 5 πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται εδώ περιλαμβάνονται στη λίστα ευρωπαϊκών επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Η βράβευση έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η λίστα με τις καλύτερες εταρείες που ανέδειξε η έρευνα Best Workplaces 2018 αριθμεί 125 επιχειρήσεις και περιλαμβάνει 25 πολυεθνικές, και 100 εθνικές εταιρείες.

Από τις εθνικές εταιρείες οι 30 είναι μεγάλες επιχειρήσεις με πάνω από 500 εργαζόμενους, οι 50 μεσαίες με 50 έως 500 εργαζόμενους και οι υπόλοιπες 20 μικρές με 20 έως 49 εργαζόμενους.

Την πρωτιά στις πολυεθνικές της Ευρώπης για το 2018 κατέκτησε η εταιρεία πληροφορικής Salesforce, στις μεγάλες εθνικές εταιρείες η Γερμανική domino-worldTM (μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων).

Oι αμιγώς Ελληνικές εταιρείες λιανικής Διαμαντής Μασούτης ΑΕ και Praktiker Hellas και η εταιρεία πληροφορικής Data Communication, καθώς και οι πολυεθνικές AbbVie Pharmaceuticals, DHL, MARS (Mars Hellas και Royal Canin Hellas), Novo Nordisk και SC Johnson, οι οποίες δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας, είναι οι οχτώ εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες διακρίνονται και βραβεύονται μεταξύ των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Δημοσιεύτηκε στο: http://www.alphafreepress.gr