Ε.Α.Σ ΝΑΞΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.

Γραβιέρα Ε.Α.Σ. Νάξου

Καπνιστή Γραβιέρα

Κεφαλοτύρι Νάξου

Γίδινο Νάξου

Ναξιώτικο Λευκό Τυρί

Νωπό Βούτυρο

Πατάτα φαγητού

Γλυκιά Μυζήθρα

Τυρί με Βότανα και Μπαχαρικά

Μυζήθρα Ξινή

Ξινότυρο

Ορεινό Νάξου

Γιαούρτι Νάξου

Φρέσκο Παστεριωμένο Γάλα

Πατατόσπορος

Ε.Α.Σ ΝΑΞΟΥ

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Η Ε.Α.Σ. Νάξου, με κορυφαίο της προϊόν την παραδοσιακή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), ιδρύθηκε το 1926 και, από τότε έως και σήμερα, διαδραματίζει, με τη λειτουργία και την πολυποίκιλη δράση της και πάντοτε μέσω της Συνεταιριστικής Ιδέας, ρόλο πρωταγωνιστικό στο να αναπτυχθούν η αγροτική παραγωγή και η οικονομία του τόπου μας, ενώ παράλληλα στηρίζει, έμπρακτα και με πολλούς τρόπους, τον αγρότη.

ΟΡΑΜΑ

Να είμαστε μια αυτάρκης, ισχυρή Ε.Α.Σ, με διαφοροποιημένες γεωργοκτηνοτροφικές και παραγωγικές υπηρεσίες, που προβλέπει και ακολουθεί τις νέες τάσεις στον πρωτογενή τομέα και αφουγκράζεται τις ανάγκες των μελών της. Μια Ένωση, που αναγνωρίζεται από όλους (μέλη, ανταγωνιστές, καταναλωτές, εργαζόμενους) ως πρωτοπόρος ηγέτης της αγροτικής οικονομίας.

ΑΞΙΕΣ

  • Αξία στον παραγωγό, Σεβασμός στον εργαζόμενο

  • Υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και την κοινωνία

  • Αγάπη για την παράδοση, αλλά με σύγχρονη δυναμική

Βραβεία

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. είναι το κορυφαίο προϊόν και η «ναυαρχίδα» της παραγωγής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και το προϊόν μας εκείνο που έχει τιμηθεί με τις περισσότερες διακρίσεις. Έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, το χρυσό βραβείο γεύσης στο Φεστιβάλ Ελληνικών Τυριών το 2011 και το χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό Taste Olymp Awards το 2017, καθώς και τα δύο (2) Αστέρια στον Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης στο Ινστιτούτο iTQi των Βρυξελλών το 2015, το 2016 και το 2018.

Πιστοποιητικά

Η Ε.Α.Σ. Νάξου διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την παραγωγή και την τυποποίηση των προϊόντων της, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν ότι το προϊόν που φτάνει στο τραπέζι τους έχει περάσει απο όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Κεντρικά Γραφεία

Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Α.Ε.

3o χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νάξου-Χαλκείου (θέση Λουκάκι), 84300, Νάξος

Τηλ : (+30) 22850-25340, 22850-22883
Fax : (+30) 22850-22240
Εmail : easnaxos@otenet.gr

Website : easnaxos.com