ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΜΟΣΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 35, 17341
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-9763206
ΧΥΤΑΣ Π. & ΣΙΑ ΕΕ
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 306, 17342
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2109852052

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  CONTINENTAL 

CONTINENTAL ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γιατί Continental

Προσπαθούμε για τίποτα λιγότερο από το τέλειο.
Από την ίδρυση της, το 1871, η Continental εργάζεται με έναν στόχο: να φέρνει την ασφάλεια στους δρόμους χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την απόλαυση της οδήγησης. Από το πρώτο ελαστικό με προφίλ πέλματος στον κόσμο μέχρι το πρωτοποριακό eContact και τις καινοτομίες μας στην ασφάλεια της αυτοκίνησης – εδώ και πάνω από 140 χρόνια αναπτύσσουμε σταθερά την εξειδίκευσή μας στην κινητικότητα , τις μεταφορές και την επεξεργασία στοιχείων. Καθώς διαβάζετε αυτά, υπάρχουν περισσότεροι από 200.000 εξαιρετικά καταρτισμένοι συνεργάτες που εργάζονται σε 53 χώρες γι’ αυτόν τον σκοπό.

Το καλύτερο φρενάρισμα. Η καλύτερη τεχνογνωσία.

Η περιέργεια είναι η βασική κινητήρια δύναμή μας.
Η Continental κατανοεί τους δρόμους του κόσμου – και πως να φρενάρει σε αυτούς. Κάθε μέρα, βάζουμε όλο το πάθος και την εμπειρία μας στην ανάπτυξη των καινοτομιών μας. Κατασκευασμένα μόνο με τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά, θέτουμε πρότυπα με κάθε νέο προϊόν.
Πως; Εφαρμόζοντας τη γνώση των καινοτομιών μας σε κάθε νέο σχεδιασμό: Τα υψηλών επιδόσεων ελαστικά μας μας δίνουν βαθιά γνώση για τον τρόπο ανάπτυξης μιας πιο ασφαλούς οδηγικής εμπειρίας για καθημερινή χρήση. Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο Conti.eContact™ θα βοηθήσουν τα κανονικά αυτοκίνητα να είναι πιο αποδοτικά στο μέλλον. Η αρχή του ContiSeal™ άνοιξε τον δρόμο από το τραπέζι σχεδίασης στο να είναι ασταμάτητο στο δρόμο. Μόλις μερικά παραδείγματα γιατί το Continental είναι ένα από τα Καλύτερα στο Φρενάρισμα.

Και μόνο ένας λόγος γι’ αυτό: Δεν σταματάμε ποτέ την εξερεύνηση.

Γερμανική τεχνολογία

Μαθαίνουμε από το παρελθόν, αγγίζουμε το μέλλον.
Η Γερμανική τεχνολογία και ακρίβεια είναι φημισμένη. Όπως και οι εφευρέτες του πρώτου σχεδίου πέλματος ελαστικού στον κόσμο, η Continental επιδιώκει να αποδείξει αυτό το εφευρετικό πνεύμα με κάθε νέο προϊόν. Το κέντρο της τεχνολογικής εμπειρίας μας βρίσκεται στο Ανόβερο, στη Γερμανία.
Οι ερευνητικές εγκαταστάσεις με το τεράστιο, διεθνώς γνωστό αυτοκινητοδρόμιο δοκιμών, το Contidrom, συγκεντρώνουν την πείρα περισσότερων από 1000 σκληρά εργαζόμενων επιστημόνων, μηχανικών και σχεδιαστών από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Και κάθε νέα δοκιμή ακολουθεί έναν απλό σκοπό: να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη. Τα πάντα, βέβαια, σύμφωνα με τις κορυφαίες Γερμανικές προδιαγραφές – για πάνω από 140 χρόνια και έπεται συνέχεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Website : www.continental-tires.gr