ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ CONTINENTAL

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ή ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΖΑΝΤΕΣ 

ΛΥΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 

ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΖΟΥΛΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΤΖΟΥΛΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 

Στο κατάστημα μας έχουμε την ευχέρεια να σας παρέχουμε καύσιμα κίνησης και θέρμανσης υψηλής ποιότητας με την απόλυτη σχέση ποιότητας τιμής . Για τα καύσιμα θέρμανσης διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο μεταφοράς και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας διασφαλίσει τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα που θα παραλάβετε με αυθημερόν παράδοση στον χώρο σας .

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα επώνυμων ελαστικών τελευταίας τεχνολογίας για όλους τους τύπους οχημάτων , με απαρχή της continental της οποίας είμαστε και επίσημη συνεργάτες της Ελληνικής αντιπροσωπίας για την  περιοχή . Η διαχρονική εμπειρία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία των εργαζομένων είναι σε θέση να σας παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή θελήσετε για να εξασφαλίσετε τα ελαστικά στο όχημα σας που θα ταιριάζουν απόλυτα στο όχημα και τον οδηγικό χαρακτήρα σας .

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ο μηχανικός εξοπλισμός που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις απόλυτες γνώσεις του προσωπικού μας είναι σε θέση να εξαντλήσει τα περιθώρια επισκευής που μπορεί να δεχθεί ένα ελαστικό με τα επιθυμητά αποτελέσματα . Επίσης διαθέτουμε κινητό συνεργείο αλλαγής ελαστικών το οποίο είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε οποιοδήποτε μέρος μας ζητηθεί .

ΖΑΝΤΕΣ 

Στο κατάστημα μας διαθέτουμε ζάντες αλουμινίου – σιδερένιες που τις διακρίνουν η πολυτέλεια για όλους τους τύπους οχημάτων και των γούστων από εμφάνιση και οικονομικής άποψης . Επίσης παρέχουμε και την δυνατότητα της επισκευής  . 

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ 

Η μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε από επώνυμα  λιπαντικά μπορεί να καλύψει τις ανάγκες παντός τύπου οχημάτων και για κάθε χρήση σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές .

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Το συνεργείο μας εύκολα και γρήγορα έχει την δυνατότητα της αλλαγής αμορτισέρ από όλους τους τύπους οχημάτων .  

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΣΚΥΔΡΑΣ

ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΚΥΔΡΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ   Ν.ΠΕΛΛΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ  ΣΚΥΔΡΑΣ  Τ.Κ 58500
 ΤΗΛ : 23810 81720
 ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ  : 6977 806 190