ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ – ΜΗΤΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΕΑΤΑ

ΚΡΕΑΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΚΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΑΣ 

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ – ΜΗΤΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ – ΜΗΤΚΑ ΜΑΡΙΑ

Το μεράκι μας η αγάπη και οι αρχές που έχουμε για την εργασία που κάνουμε , είναι εμφανή από την πρώτη μάτια στους πελάτες μας .

Για εμάς οι λέξεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ , ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΣΕΒΑΣΜΟΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ , ΠΡΟΘΥΜΙΑ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΥΓΙΕΙΝΗ  είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας και θεωρούνται  αυτονόητες παροχές προς την πελατεία μας .

Το πεντακάθαρο  και ευχάριστο περιβάλλον που διαθέτουμε , η προθυμία μας να συμβάλουμε στην ενημέρωση του καταναλωτή και πάνω από όλα ο σεβασμός που δείχνουμε προς την υγειά του καταναλωτή , με την εμπειρία μας να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα κρέατα , με χαρά μας διαπιστώνουμε  ότι τυγχάνουν της παραδοχής των πελατών μας .  

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ποικιλία ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ της μέγιστης ποιοτικής βαθμίδας που μπορούν να ικανοποιήσουν τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ

Επίσης διαθέτουμε παρασκευαστήριο κρεάτων που τηρεί τις προϋποθέσεις των κανονισμών υγειονομικού ελέγχου και διατηρεί ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ όπου θα βρείτε: 

Πέρα από την μεγάλη κλασική ποικιλία Ελληνικών κρεάτων με την ποιοτική σφραγίδα του καταστήματος μας  , διαθέτουμε  μια υπέροχη γκάμα από διάφορες προτάσεις  που είναι έτοιμες να ζωγραφίσουν από το καθημερινό σας τραπέζι μέχρι και το πιο επίσημο γεύμα που θα θελήσετε να παραθέσετε στους καλεσμένους σας

Η καλλιτεχνική άποψή για δημιουργικά φαγητά και η χαρά να δημιουργούμε νέες προτάσεις μας έχει καταξίωση στην αγορά και στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού της περιοχής . 

Το κέφι μας να δώσουμε νέες ιδέες μαγειρέματος των εκλεκτών κρεάτων μας έχει συμβάλει καταλυτικά στην αποφυγή της ρουτίνας του καθημερινού μαγειρέματος για τις νοικοκυρές .

Με τις τιμές μας να είναι άκρως δελεαστικές και πλήρης εναρμονισμένες με την ποιότητα που προσφέρουμε και με την σιγουριά ότι είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την εμπιστοσύνη που επιδιώκεται σας περιμένουμε στον χώρο μας για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση σας !!!!!!!!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ   Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΠΕΤΡΑΙΑ – ΣΚΥΔΡΑΣ

 ΤΗΛ :23810 72253

 ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ  : 6936 382 681

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κρεοπωλεία Σκύδρας , Φρέσκα κρέατα , Αγορά Σκύδρας , Τροφοδοσία εστιατορίων Νομού Πέλλας , Καταστήματα Σκύδρας , Σκύδρα , Ελληνικά κρέατα Σκύδρα , Υπεραγορά κρεάτων Σκύδρας , Κρεοπωλεία Νομού Πέλλας .